Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Pravilo br 2.

Znamo dobro da su neke nijanse veoma specifične i da recimo to koliko će na primer crveni karmin dobro da nam stoji u velikoj meri zavisi od nijanse i podtonove koji odgovaraju različitim bojama i nijansama kože međutim makeup eksperti kažu da sa plavom senkom nije tako! Niti zapravo i sa jednom jarkom. One nemaju niakkve veze sa tim i ne treba da gađaju tvoj podton za idealan look. Sve prolazi. Dokle god ih nosiš tako da budeš primećena.

Pravilo br. 3

Ukoliko se ipak pomalo plašiš da naneseš plavu senku slobodnim stilom i izađeš na ulicu, počni od malih koraka. Recimo od plave maskare, ili krejona. To bi trebalo da dovoljno otvori tvoj izgleda, i ujedno pomogne da se privikneš na ovu nijansu. Malo po malo.

Pravilo br. 4

Zaobiđi savršenost. Poenta ovog looka je da ne izgleda previše uredno, upeglano, i savršeno, ma koja da je nijansa plave u pitanju. Ako napraviš baš idealne uglove i sve pod konac ravnomerno, postoji opravdana bojazan da ćeš izgledati kao podsetnik na 80-te. Neka izgleda realno i opušteno, nikako kao scenska šminka.

Pravilo br. 5

Ovo je intenzivan look i zato ne preteruj sa ostalim elementima u njemu. Idelan izbor su nude usta, ili bilo koja svetlija nijansa jer su oči dovoljne same za sebe. Ne treba ti još težak puder ili nedajbože narandžasti karmin. Ukoliko ipak želiš da budeš hrabra do kraja, onda eksperimentiši sa ljubičastim nijansama karmina. Ludo je, ali pripada istoj strani spektra i sigurno će veoma kompaktno da izgleda.

Izvor fotogafija: www.instagram.com

Naslovna: @makeupbymario

Cosmic Rider

Editors choice