Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Mivela WELLFIT 2013

Mivela WELLFIT 2013

Treći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravog života Mivela Wellfit održaće se od petka, 17, do nedelje, 19. maja, ove godine, u Belexpocentru u Beogradu, u terminu od 10 do 19 časova.

Organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodibilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, osiguravajućih društava… Oni će tokom trajanja sajma imati priliku da predstave svoje proizvode, sretnu se sa posetiocima i približe im svoju ponudu. Naglasak je na konvenciji koja će biti posvećena sve prisutnijoj pilates industriji.

Misija sajma je predstavljanje fitnesa i velnesa kao jednog od najvažnijih trendova današnjice, dok im je vizija da Wellfit postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. “Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve one koji učestvuju ili doprinose fitnes i velnes sceni, da se podigne nivo svesti građana Srbije o vođenju računa o zdravlju i da se širokoj javnosti predstave svi mogući načini prevencije i samomedikacije”, naglasili su organizatori.

sa krilima Mivela WELLFIT 2013

Organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije

U okviru Mivela Wellfit sajma sigurno će omiljeno mesto biti Body&Mind radionice za opuštanje – mesto na kome će posetioci moći da uživaju i saznaju kako da se opuste posle naporne radne nedelje.

Sve ovo i još mnogo više je svakako razlog za sve one koji vole život, žive ili bi želeli da žive zdravije – da dođu i budu i sami deo ovog događaja.

Editors choice