Saradnja između Polija Dija i Džeja Šona

DJ Poli Di (DJ Pauly D), zvezda kontroverznog rijaliti serijala “Jersey Shore”, objavio je svoj prvi singl sa predstojećeg albuma. Pesma se zove “Back To Love”, a snimljena je u saradnji sa r’n’b pevačem Džejem Šonom (Jay Sean). Poli trenutno privodi kraju rad na svom debi albumu koji će objaviti muzička kuća “G-Note Records” popularnog repera Fifti Senta (50 Cent). Za to vreme, Džej Šon se “bacio” na obradu najnovijeg hita “Back To Love” i izmenjenu verziju koja, za razliku od originala, odskače od komercijale, i objavio je na svom SoundCloud profilu, a možete je poslušati ovde.

Iron Maiden pivo

Jedan od najpopularnijih hevi metal bendova Iron Maiden lansiraće svoje pivo. Naime, momci iz grupe sklopili su dogovor sa porodičnom pivarom Robinson i u predstojećem periodu fanovi će moći da uživaju u pivu pod nazivom “Trooper”, po istoimenoj numeri iz 1983. godine. Svaka flaša imaće sliku maskote benda Edija (Eddie the Head), obučenog u britansku vojnu uniformu iz 19. veka. Odličan kvalitet biće zagarantovan, zahvaljujući pevaču benda Brusu Dikinsonu (Bruce Dickinson) koji je tokom čitavog procesa proizvodnje bio glavni degustator. Možda su naši simpatični “Bed Kopijevci” predvideli ovu vest, spojivši metal i pivo u najnovijem spotu.

Iron Maiden pivo Mjooz: Nova saradnja i hevi metal pivo

Hevi metal pivo

Blast from the past

“Yeah” je jedna od onih pesma koje već pri samom objavljivanju naprave bum na muzičkoj sceni. Pojavila se 2004. godine i Ašeru (Usher) donela veliku popularnost, a fanovima širom sveta zarazan ritam za neumorno đuskanje. Našla se na prvom mestu Bilbordove “Hot 100” top liste i tu poziciju održavala narednih 12 nedelja, kada ju je zamenio Ašerov naredni singl “Burn”.

Izvor fotografije: NME.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments