Mlad Mesec zasijaće na nebu večeras, a to je poseban astrološki događaj – jer je ovo prvi mlad Mesec u Biku od 2021. godine, a da nije pomračenje. Danas počinje idealan period za manifestacije, pun dobrih vibracija – a takođe donosi mir. Konačno malo lepih vesti!

Ovo astrološko dešavanje je posebno interesantno jer Mesec obožava kretanje kroz Bika – što u suštini znači da počinjemo da živimo svoj najbolji život dok se Mesec kreće kroz znak koji najčešće povezujemo sa zadovoljstvom. Dok je mlad Mesec u Biku, bolje smo u stanju da brinemo o našim potrebama, o udobnosti, povezivanju sa svojim emocijama, kao i našem zadovoljstvu i osećaju sigurnosti. Drugim rečima, naše emocionalno stanje će biti stabilno narednih nekoliko dana dok nas energija mladog Meseca bude obuzimala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by пастель (@pastel.in)

Zbog pozitivne energije mladog Meseca u Biku, naredni dani su jedan od najboljih perioda u 2023. godini za definisanje i pisanje manifestacija. Osim mladog Meseca, Jupiter, lunarni severni čvor, Merkur, asteroid Vesta, Uran, kao i Sunce će takođe biti u Biku. Umesto da donosi samo duplu dozu energije Venere, moć ovog mladog Meseca u Biku je neverovatno uvećana, jer nosi akumuliranu energiju sedam nebeskih sila, kažu astrolozi.

Mlad mesec u Biku će nas naterati da razmišljamo o brojnim temama, kao što su naša bezbednost, naše obaveze, kako tražimo zadovoljstvo i kako uživamo u njemu, kao i o našim finansijama i ličnim vrednostima.

Ovo je divna lunacija za pisanje manifestacija u vezi sa tim temama. Mlad Mesec će formirati dve harmonične veze na nebu. Prva sa Neptunom u Ribama, izazivajući kreativnu, romantičnu, ćudljivu i podsticajnu atmosferu, a drugu sa Marsom u Raku, što će nam dati hrabrost da se aktivirano i uradimo ono što zaista želimo.

Kada sprovedemo tu akciju, trebalo bi da se pripremimo da okrenemo novu stranicu i započnemo novu fazu našeg života. Ono što je najkorisnije kod ovog mladog Meseca je njegova nežna energija, koja će vam pomoći da shvatite koliko ste nadareni, posebni i talentovani.

Ako je neko od vas osetio potrebu da se takmiči sa drugima, sada je vreme da iskoristite svoje potencijale i pokažete svetu da vam konkurencija nije potrebna. Sve dok živite svoj najautentičniji život, vaše svetlo će sijati, zahvaljujući energiji ove lunacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by пастель (@pastel.in)

Ovaj mlad Mesec je posebno važno vreme da manifestujete svoje želje i potrebe i da ozbiljno shvatite svoju vrednost. Imate toliko toga da ponudite svetu, pa razmišljajte – kako ćete iskoristiti svoje jedinstvene talente i veštine da stvorite nešto značajno i vredno? Mlad Mesec u Biku je divan poziv da se zapitamo o sopstvenim umovima, granicama i sposobnostima.

Tokom ove lunacije, postoji nekoliko pitanja koja treba da postavite sebi: Koje sledeće korake treba da preduzmem? Kako želim da se osećam? Kako mogu da razvijam sebe i svoje kreativne veštine i talente? Šta za mene znači raskošan život i kako mogu da iskoristim svoje sposobnosti da stignem tamo gde želim da budem u životu?

Jedina stvar koja nas može sprečiti da iskoristimo pozitivnu energiju mladog Meseca smo mi sami. Sa toliko planeta u Biku sada, postoji opasnost da postanemo previše monotoni i zaglavljeni u našem sistemu verovanja i staroj rutini. Otvaranje našeg uma za novi teren je ključno u ovom trenutku, dok se prilagođavamo promenljivim kolektivnim vremenima.

Dakle, učinite sebi uslugu: isključite sve vaše negativne misli i sumnje koje imate u samu sebe, a pustite da mlad Mesec u Biku radi ono što najbolje ume – da šalje pozitivnu, kreativnu energiju u vašem pravcu i nadahne vas na rast i napredak. Ako sve prođe kako treba, od sada pa nadalje sve će vam ići glatko. I ne zaboravite da manifestujete ono što zaslužujete – iskoristite kosmičku energiju da dočekate ostvarenje svih vaših potajnih želja i nadanja!

Pročitajte još i:Kako da upravljate novcem ove godine – saveti za svaki horoskopski znak

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Božica Luković

Comments