Proteklih nekoliko nedelja bilo je obeleženo dramatičnim vibracijama sezone pomračenja i retrogradnog Merkura, a mlad Mesec u znaku Bika 8. maja donosi dobre vibracije. Prihvatite prizemnu energiju Bika, da biste delovali sa većom racionalnošću u situacijama koje zahtevaju brza rešenja. U ovom periodu, lunarna energija poziva vas da cenite mala zadovoljstva života, poput ukusne hrane, toplog zagrljaja ili šetnje prirodom. Vreme je da cenite ono što je zaista važno, negujući samoljublje i samopoštovanje.

Tokom ovog perioda obnove, usmerite energiju na brigu o svom fizičkom i emocionalnom blagostanju – vreme je da razmazite sebe i uložite u brigu o sebi, stvrajući pravu banju za svoju dušu.

Šta mlad Mesec u znaku Bika donosi svakom znaku

Ovan

Osećate se uzdrmano posle sezone Ovna i njenih posledica? Za to su odgovorne teške vibracije pomračenja i retrogradnog Merkura, ali maj dolazi sa novom energijom, koju inicira pojava mladog Meseca. Setite se svoje vrednosti i razmišljajte i sanjajte ne ograničavajući sebe. Posle perioda preispitivanja duše, vreme je da zablistate. Vaš društveni kalendar je sve puniji, prihvatite svoju unutrašnju smelost i dozvolite svetu da vidi vašu veličanstvenost.

Bik

Sezona Bika je sva u tome da iskažete svoj sjaj – mlad Mesec u vašem znaku pokreće novi ciklus utemeljenosti u sadašnjem trenutku. To je kosmički podsticaj koji vam vraća zamah i pruža šansu da povratite svoju moć. Nova energija se može odraziti na finansijski priliv – prilike bi mogle da se pojavljuju brže nego što vam treba da izgovorite reč „prilika“. Prihvatite promene koje će uskoro početi da se odvijaju, kao i one prilike koje su u skladu sa vašim vrednostima i uverenjima.

Blizanci

Mlad Mesec u znaku Bika donosi potencijal za povezivanje sa prijateljima i opraštanje od drame u vezi, ili bola neuzvraćenih osećanja. Uzmite vreme koje vam je potrebno da se vratite u društvo i napravite podešavanja koja su potrebna u vašim bliskim odnosima. Spremite se na brušenje – vi ste svojevrstan dragulj i transformišete se u novu, dinamičniju verziju sebe, otključavajući sledeći nivo u igri života.

Rak

Mesec, vaš vladar, donosi fantastične vibracije u ovoj lunaciji, pomažući vam da osvežite svoju društvenu scenu i izbacite neke loše navike. Imaćete prilike da budete otvoreniji u interakcijama i da lakše prihvatate ljude onakve kakvi su. Pozvani ste da protresete svoju kolotečinu i uživate u više slobode i spontanosti u svakodnevnom životu.

Lav

Pripremite se za vrtlog novih iskustava i avantura, koji inicira mlad Mesec u znaku Bika – Sunce je vaš kosmički kapetan, koji kormilari pravo ka uspehu. Možete dobiti zaslužena priznanja na poslu, ili priliku da izrazite svoje želje za sledeće poglavlje svog života. Pošto ste fiksni znak, možete biti tvrdoglavi kao Bik, ali ste takođe i vatreni i uvek spremni na izazove. Oslonite se na ljude koji vas vole i podržavaju, jer tada najjače blistate!

389A6991 1 Evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku Bika

Jakna i torba: Fashion & Friends, Košulja: Hugo, Farmerke: Hugo, Rolka: P….S….Fashion, Kapa: Lindex, Patike: Deichmann

Pročitajte i ovo: Šta sezona Bika donosi svakom horoskopskom znaku

Devica

Nakon maratona retrogradnog Merkura možete se osećati kao izduvan balon, ali mlad Mesec u znaku Bika vraća vam iskru. Osetićete kako se motivacija pokreće i želećete da radite i učite i iskoristite svoju sposobnost za upijanje znanja, čak i ako vam je potreban mali pritisak da izađete iz svoje zone udobnosti. Pozvani ste da promenite svoju rutinu, da izađete iz glave i približite se svetu oko sebe.

Vaga

Ova lunacija inspiriše nove početke na emocionalnom planu – možete utvrditi rast kroz koji ste prošli u prethodnom periodu i prošlim vezama. Vreme je da prihvatite malo ranjivosti i verujete onima koji su ostali uz vas. Sa Venerom na kormilu, pripremite se da prigrlite srećnu energiju vazdušnog znaka koji napreduje i dajte svojim odnosima kosmičku nadogradnju svrhe i namere.

Škorpija

Promena je vaše srednje ime i počinje sa praskom, koji je tokom mladog Meseca nemoguće ne prepoznati ili ignorisati. To je samo početak vašeg kosmičkog preobražaja, zato obratite pažnju na sve promene koje se u vaš život integrišu sa svrhom. Kroz nove prilike u profesionalnim i ličnim odnosima vodiće vas vaša nepogrešiva intuicija.

Strelac

Mlad Mesec u znaku Bika pokreće pitanje zdravlja i dnevnih rutina. Držite svoje standarde na visokom nivou da biste ostali na pravom putu, brinite o sebi na svim nivoima i očekujte nagrade. Setite se ko ste i kako želite da se predstavite i da vas drugi doživljavaju i pripremite se za kvantni skok u ličnom rastu.

Jarac

Ova lunacija vas poziva da se opustite i zabavite u obilju novih životnih iskustava. Naravno, vi ste zauzeti i glava vam je u poslu, ali vreme je da proslavite svoje pobede, a to znači da se opustite, provedete i napunite baterije – za novi nalet posla, koji vodi ka daljim pobedama. Univerzum vas ocenjuje velikom crvenom peticom i obezbeđuje scenu za pobednički krug.

Vodolija

Nova energija za vas znači malo više opuštanja u krugu svog doma i porodice. U okvirima svoje zone udobnosti i bezbednosti, možete da se orijentišete gde se nalazite u životu, i šta želite da ostvarite. A zatim, možete zapaliti iskru strasti usred svoje dnevne sobe i nastaviti da evoluirate u najbolju i najsvetliju verziju sebe.

Ribe

Mlad Mesec u znaku Bika donosi više mentalne jasnoće i usklađivanja svojih akcija sa svojim mislima i željama. Više stabilnosti obezbeđuje lakšu i bolju komunikaciju sa drugima – saopštite svoje potrebe onima kojima je stalo do vas. Pronađite kreativni izlaz za energiju koja vas pokreće, ulepšajte svoj prostor, napravite svoje svetilište i doživite unutrašnji mir za kojim čeznete.

Pročitajte i ovo: Najsrećniji ljubavni datumi u 2024. godini – prema astrološkim prognozama

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments