Mnogi urednički posao nazivaju najlepšim na svetu. Jašta da ima pogodnosti i ovaj nadasve zanimljiv posao govori sam za sebe, bez naglašavanja imena i osoba koje stoje iza ovog posla.

U stvari, u svakoj profesiji rad govori o sposobnosti i požrtvovanju osobe i džaba hvalospevi ako nema kvaliteta da reči pokrije.

Svakog meseca ili šestog po redu, javnost je blagoslovena veštinama urednika koji imaju sposobnost da stvore fascinantne svetove u kojoj glavnu reč vodi moda i stavlja se naglasak na estetiku.

Srećom po sve nas Instagram nam daje tu mogućnost da non-stop budemo u toku sa najnovijim dešavanjima i aktivnostima najpoznatijih urednika širom sveta.

Ova društvena mreža odlična je platforma da talenat ispliva na površinu i obezbedi uvid iza zavese velike industrije koju nazivamo “moda”.

Želite da pratite svetski poznate urednike? Ne, to nije san! Pogledajte koga treba zapratiti.

Džek Borket

Instagram: @jackborkett

Ukoliko želite da imate jasan uvid u rad magazina “i-D”, zapratite Džeka Borketa!

Umetnički nastrojen profil koji obiluje zanimljivim fotografijama i aktuelnim slikama iz najpoznatijih editorijala. Perfekcionista u svom poslu i jedan od vodećih urednika!

125 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Pit Vilijams

Instagram: @petewilliams

Pit Vilijams je neko ko će sa vama podeliti slike sa putovanja, ali i predstaviti svoje poslovne planove. Ukoliko postanete zavisni od praćenja ovog profila, ne krivite nas, već ovog zaista talentovanog urednika.

220 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Mobolaji Davodu

Instagram: @MobolajiDawodu

Mobolaji Davodu ne zna za granice i prikazaće vam realnu sliku sveta, a pride ćete moći da vidite delove zemlje koje retko ko ima mogućnost da poseti.

318 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Edvard Eninful

Instagram: @Edward_Enninful

Ukoliko volite “W” magazin, ovaj profil morate pod hitno zapratiti. Svi vi modni zaluđenici ne dvoumite se ni sekund, jer vas tamo čekaju modni snimci, zanimljive fotografije, ali i poznate ličnosti.

413 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Mijako Belici

Instagram: @miyakobellizzi

Akcenat je stavljen isključivo na estetici, a ovo je modni urednik koji ne izbacuje kojekakve slike. Dobra preporuka, zar ne?

513 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Jorg Koč

Instagram: @032C

Jorg Koč i nadrealističke fotografije poput ove! Veliki modni i kulturni znalac i osoba koja ima rezervisano mesto u prvom redu na svim važnim eventovima. Inspiraciju pronalazi u drevnim gradovima i spomenicima kulture, a ne preza da objavi slike hrane koju konzumira ili kako provodi dane.

612 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Patrik Sandberg

Instagram: @PatrikSandbergVevo

Urednik “V” magazina i njegov Instagram profil ulaznica su vam na sve velike koncerte i revije. Znate šta vam je činiti!

78 Moda na Instagramu: Šta rade urednici?

Violeta Stojanović

Comments