Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Sandra Anet Bulok je američka  glumica koja se proslavila igrajući u romantičnim komedijama. Godinama važi za omiljenu glumicu u Americi, pleneći svojim jednostavnim izgledom devojke iz komšiluka. Ona je moderna američka glumica koju ne opterećuje glamur i holivudski “zvezdani sjaj” i koja se trudi da svoj život živi što normalnije, ne obazirući se puno na činjenicu da je ona prava diva. Sandra je prva žena u istoriji filma čiji film je u Americi zaradio 200.000.000 dolara i koja je iste godine proglašena najboljom i najgorom glumicom Holivuda.

Svoje mesto našla je na brojnim listama poznatih magazina kojima se meri uspeh, bogatstvo i lepota, pa se tako našla na listi magazina “People“, kao jedna od 50 najlepših žena sveta (1996.), a zatim kao žena godine istog magazina 2010. Ipak, njena najprestižnija titula je svakako upisivanje njenog imena u Ginisovu (Guinness world records) knjigu rekorda iz 2012.godine kojom je proglašena najplaćenijom glumicom svih vremena. Jednostavna je i lepa u svkaodnevnom životu, a glamurozna i blistava na crvenom tepihu. Miljenica različitih generacija pozirala je za naslovnicu Vogue-a oktobra 1996. godine čuvenom fotografu Mariu Testinu (Mario Testino) osvjajaći nas svojom prirodnošću i lepotom.

VoguecoverOct1996 E XL Moda na naslovnici: Sandra Bullock najplaćenija glumica svih vremena

Lepa i nasmejana kroz objektiv Maria Testina

Izvor fotografije: vogue.co.uk

Prethodne tekstove iz serijala “Moda na naslovnici” možete pogledati ovde.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Editors choice