Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Ukoliko ste ikada imali priliku da listate indijsko izdanje časopisa “Vogue”, primetili ste da u njemu nećete naći mnogo od one uobičajene, “zapadnjačke” mode. Stranice ovog časopisa uglavnom su ispunjene reklamama za juvelirnice koje prave skupoceni nakit u tipičnom indijskom stilu, kao i za prodavnice sarija, tradicionalne indijske nošnje.

Novembra 2008. godine, na naslovnici jednog ovakvog izdanja, sasvim neočekivano, našla se čuvena Posh Spice, Viktorija Bekam (Victoria Beckham). Gotovo neprepoznatljiva! Na ovom fotografisanju Viktorija je odbacila svoje signature poze – ruke na struku, izbačeni kuk i ozbiljni izraz lica i pokazala svoju mnogo nežniju stranu. Sa kosom raspuštenom u blage lokne i sasvim diskretnom šminkom, lepa Britanka izgleda mlado i sveže. U stilu indijske mlade odevena je u divni sari u boji kajsije, a na glavi nosi tradicionalni indijski nakit. I mada nam se više dopada njen stil modne ikone i poslovne žene, ne sporimo da i u ovom neobičnom izdanju Viktorija divno izgleda!

Victoria Beckham za “Vogue India” Moda na naslovnici: Victoria Beckham kao indijska mlada

“Vogue India”, novembar 2008. godine: Posh Spice u sasvim neobičnom izdanju

Izvor fotografija: vogue.co.uk


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom bloguTulips and Lipsticks.

Editors choice