Ukoliko ste ikada imali priliku da listate indijsko izdanje časopisa “Vogue”, primetili ste da u njemu nećete naći mnogo od one uobičajene, “zapadnjačke” mode. Stranice ovog časopisa uglavnom su ispunjene reklamama za juvelirnice koje prave skupoceni nakit u tipičnom indijskom stilu, kao i za prodavnice sarija, tradicionalne indijske nošnje.

Novembra 2008. godine, na naslovnici jednog ovakvog izdanja, sasvim neočekivano, našla se čuvena Posh Spice, Viktorija Bekam (Victoria Beckham). Gotovo neprepoznatljiva! Na ovom fotografisanju Viktorija je odbacila svoje signature poze – ruke na struku, izbačeni kuk i ozbiljni izraz lica i pokazala svoju mnogo nežniju stranu. Sa kosom raspuštenom u blage lokne i sasvim diskretnom šminkom, lepa Britanka izgleda mlado i sveže. U stilu indijske mlade odevena je u divni sari u boji kajsije, a na glavi nosi tradicionalni indijski nakit. I mada nam se više dopada njen stil modne ikone i poslovne žene, ne sporimo da i u ovom neobičnom izdanju Viktorija divno izgleda!

Victoria Beckham za “Vogue India” Moda na naslovnici: Victoria Beckham kao indijska mlada

“Vogue India”, novembar 2008. godine: Posh Spice u sasvim neobičnom izdanju

Izvor fotografija: vogue.co.uk


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom bloguTulips and Lipsticks.

Comments