Izgled manekenki vidno se razlikuje na revijama od onog na ulici. Došao je trenutak da uporedimo njihov catwalk na pistama sa korčanjem kroz život.

Miranda Ker (Miranda Kerr) izgleda podjednako dobro na aerodromu i na modnoj pisti! Dok je sletala u Madrid, u džemperu i džinsu, ostavila je podjednako dobar utisak kao u potpuno stilizovanom stajlingu. Ovo je primer kako jedna neutralna kombinacija može biti pun pogodak, a sa druge strane, kako seksepil zrači – čak i kada ste u muškom odelu.

Miranda Ker Modeli na pistama i u stvarnom životu

Uvek u elementu

Žizel (Gisele Bündchen) je prodefilovala stotinama različitih pista, a ipak je priznala da je sa 17 godina bila odbijena od strane 17 agenata. To joj je samo pomoglo da napreduje i da izgleda savršeno u svakom pogledu, u svakom trenutku. Danas je mama dvoje dece, ponosna na svoje godine i izgled.

Žizel Gisele Bündchen Modeli na pistama i u stvarnom životu

Privatno bira malo opuštenije stvari, šire farmerice i bluzu

Karolina Kurkova (Karolina Kurkova) lagano, ali sigurno zauzima top mesto među Viktorijinim anđelima. Slavna manekenka važi za jednu od najplaćenijih top modela. Naime, krajem 2008. godine zaradila je niz kritika zbog gojaznosti. Išlo se čak i do toga da joj zabrane pojavljivanje na pistama. Pričalo se da se Karolina zapustila i zanemarila svoju vitku figuru. Ipak je uspela da vrati savršenu liniju koju besprekorno nosi na pistama širom sveta. Ona takođe kaže da se u privatnom životu pre opredeljuje za udobnost i da voli da bude moderna i klasična, ali sa merom.

Karolina Kurkova Modeli na pistama i u stvarnom životu

Voli crnu boju i uživa da je nosi

Hajdi Klum (Heidi Klum) nikada nije bila jedna od mršavijih manekenki i uvek je važila za ženu sa oblinama. Prema angažmanima se postavljala sa parolom “Uzmi ili ostavi”, ali nikada nije pravila kompromise kada su njen život i kilaža u pitanju.

Hajdi Klum Modeli na pistama i u stvarnom životu

Moramo priznati da joj elegancija mnogo lepše stoji

Alesandra Ambrosio (Alessandra Ambrósio) je rođena u Brazilu i manekenstvom je počela da se bavi sa 12 godina. Danas je hot mama, ponosna na svoj izgled i uopšte ne uočavamo razliku između javnog i privatnog života.

Alesandra Ambrosio Modeli na pistama i u stvarnom životu

Uklopila je pantalone u braon boji sa malo svetlijom rolkom

Da postoji Oskar za najbolju manekenku na svetu, mi bismo ga dali Naomi Kembel (Naomi Campbell). Ona je jedna od najboljih, pleni šarmom, a Roberto Kavali (Roberto Cavalli) je čak izjavio da ona može da ponese sve, jer je glumica u modi.

Naomi Kembl Modeli na pistama i u stvarnom životu

Siva haljinica je kao sašivena za nju

Kejt Mos (Kate Moss) uprkos svojim godinama, izgleda odlično. Suvereno vlada modnom industrijom, poznati kreatori i dalje je žele za promovisanje svojih remek-dela, a privatno je zgodna lepotica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kejt Mos Modeli na pistama i u stvarnom životu

Ekstravagantna Kejt oduzima dah

Adrijana Lima (Adriana Lima) je jedno od najlepših lica brenda Victoria’s Secret. Ona je atraktivna Brazilka koja osvaja srca mnogih, bila u seksi izdanjima ili u svakodnevnim jednostavnim kombinacijama.

Adrijana Lima Modeli na pistama i u stvarnom životu

Korača ulicama Njujorka u suknjici, dok je na modnoj reviji u Turskoj podjednako zračila seksepilom u zanimljivoj kreaciji

Rouzi Hantington Vajtli (Rosie Huntington Whiteley) i te kako vodi računa o odevanju. Ona je onaj tip manekenke koja i da obuče džak – izgleda odlično. Ipak, vidi se da vodi računa o svom izgledu i van piste.

Rouzi Vajtli Modeli na pistama i u stvarnom životu

Bila na ulici ili na reviji, ona uvek dobije aplauz

Kanadska manekenka Koko Roša (Coco Rocha) definitivno se izdvaja od ostalih. Kako po svom specifičnom stilu, tako i po ponašanju. Nikako ne smemo zaboraviti njen uspeh koji se broji kampanjama za razne modne kuće, stotinama naslovnica. Ona privatno voli kožne čizme, jakne i hard-rok stil.

Koko Roša Modeli na pistama i u stvarnom životu

Privatno voli slojevito da se oblači, a kožna jakna joj je must have


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments