1/2

Drage moje moderne mame, pripremate se za letovanje sa decom? Uzbuđene ste jer će ovo biti prvi put da u “proširenom izdanju” vaša porodica kreće na putovanje? Savršeno vas razumem! Prvo letovanje sa mališanima uvek je jedno novo i zanimljivo iskustvo, naročito zato što još uvek ne znate kako će vaše dete reagovati na novu sredinu, na plažu, na more i sve letnje čarolije koje do sada nije iskusilo. Sasvim je sigurno da ćete se kući vratiti prepune najlepših uspomena i slatkih fotografija, ali sigurno ste svesne da putovanje sa decom nije samo uživanje, već i velika odgovornost. Deca su mnogo osetljivija od odraslih u svakom pogledu, pa je zato jako važno obezbediti im pravilnu negu i zaštitu kako od sunca, tako i od virusa i bakterija koji znaju da nas “zakače” tokom letovanja.

Kao mama Lene Petre i trudnica u osmom mesecu mogu da kažem da sam odavno “preživela” prvo letovanje sa bebom i samim tim sam rešila da sa vama podelim svoja iskustva sa ovog putovanja.

Pre svega, ono na šta sam obratila najviše pažnje jeste jačanje imuniteta svoje Lene Petre. Tako sam ćerkici davala Imunobeta glukan sirup sa ukusom jagode, koji će zahvaljujući svojoj slatkoj aromi sigurno odgovarati i vašim mališanima. Imunobeta glukan sirup jača imunitet i sposobnost organizma da se odbrani od virusa, bakterija i svih ostalih mikroorganizama i toksina koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma.

Osim ovog sirupa, odlično se pokazao i Ferimed eliksir sa gvožđem, cinkom i medom koji takođe jača imunitet pritom ne izazivajući mučninu ili digestivne tegobe. Ima jako lep ukus, a zahvaljujući simpatičnom pakovanju, vaši mališani neće imati averziju prema ovom eliksiru. Govorim iz iskustva!

Znajući da su dečiji nosići prilično osetljivi i da im je lako da se zapuše, na svoje letovanje sa Lenom Petrom ponela sam i Marisol Isotonic sprej rastvor morske soli zahvaljujući kojem se, uz redovnu primenu, smanjuje mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva. 

esensa 1 Moderna mama: Šta sve treba da poneseš kada ideš sa decom na letovanje? (VIDEO + YouTube Giveaway)