Ukoliko vaša odevna kombinacija za posao često iziskuje nošenje pantalona, budite smeli i u rutinu donesite svežinu i sofisticiranost. Ako ste mislili da su odela dosadna i konzervativna – prevarili ste se, jer uz nekoliko sitnih dodataka možete izgledati i profesionalno i seksi u isto vreme. Ženske pantalone su veoma zahvalan komad jer se odlično uklapaju i u dnevne i u večernje varijante, ženstvene su, moderne i elegantne.  Kažu da pantalone nose samo hrabre, uporne i samouverene žene, stoga častite sebe jednim parom i pustite da vaša jaka ličnost ispliva na površinu. Odelo nikada ne izlazi iz mode zato predlažemo da pogledate nekoliko malih saveta koji će vam pomoći da istaknete svoju figuru i izgledate besprekorno u svakoj prilici.

Izaberite moderan kroj

Zaboravite na stare oblike pantalona i udahnite život jednostavnoj kombinaciji jednim svežim i modernim komadom koji će istaći vašu figuru. Bilo da se odlučite za duge, klasične pantalone ili takozvane tri-četvrtine, nećete ostati neprimećene. Čak i ako je crne boje, biće sve, samo ne dosadno.

1 Gwyneth Paltrow Moderne i elegantne: Nosite pantalone sa stilom

Ovako to nosi uvek besprekorna Gvinet Paltrou

Igrajte se teksturom

Ekperimentisanje i uparivanje komada različitih materijala može da bude veoma kreativno i inspirativno ukoliko to radite na pravi način. Igrajući se teksturom dobićete sjajne razultate jer klasična kombinacija za posao može veoma lako da se transformiše u elegantnu kombinaciju za neku večeru ili koktel.

2 Tilda Swinton Moderne i elegantne: Nosite pantalone sa stilom

Uklopite pantalone od satena, košulju, blejzer i visoke potpetice i vaš look biće kompletan

Dodajte malo boje

Igra bojama i dezenima osvežiće vaš garderober i svakako će vas izdvojiti iz mora tamnih i zatvorenih boja. Uz klasične pantalone i košulju svetski dizajneri preporučuju  blejzer u nekoj modernoj boji, dok oni hrabriji slobodno mogu da ponesu ceo komplet u istoj nijansi. Takođe, printovi su must have trend koji se uspešno provlači već nekoliko sezona, pa – pustite mašti na volju.

3 Rosie Huntington W Moderne i elegantne: Nosite pantalone sa stilom

Magija boja

Obavezne visoke potpetice

Ženstvenost i elegancija doći će do izražaja ukoliko uz svoje omiljeno odelo ponesete dobar par cipela. Ne samo da ćete privući pažnju na svoju siluetu već će i noge u pantalonama izgledati duže.

4 Rihanna Moderne i elegantne: Nosite pantalone sa stilom

Za kompletan izgled dodajte efektnu torbu ili nakit

Izvori fotografija: puretrend.com.br, harpersbazaar.tumblr.com, hotactresssite.com


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Comments