Clover Canyon je američki modni brend sa sedištem u Los Anđelesu. Proizvodni program ovog brenda obuhvata izuzetno širok asortiman prelepo dizajnirane garderobe, cipela i aksesoara. Proizvodi sa potpisom Clover Canyon dostupni su u najfinijim i najluksuznijim specijalizovanim robnim kućama, kao što su: “Saks Fifth Avenue”, “Neiman Marcus” i “Nordstrom”.

Našu današnju modnu opsesiju čine božanstvene baletanke ovog brenda koje su ukrašene predivnim kristalima. Kombinacija najfinijih materijala, kristala i svilenih traka je jednostavno neodoljiva. Samo gledajući u ove baletanke, poželimo da zaplešemo na nekoj od velelepnih pozorišnih scena. Divno, zar ne?

Ove veličanstvene baletanke su iz ovogodišnje kolekcije za jesen/zimu i zbog svog izuzetnog dizajna, veoma su tražene među balerinama širom sveta.

Kako da ih nosite: ukoliko se bavite baletom, volite ženstvene detalje, uživate u sjaju predivnih kristala i cirkona, ove baletanke su idealne za vas. Njima ulepšajte svakodnevni trening. Isto tako, odlično će se ukopiti uz neki glamurozan kostim koji je neohodan za baletski performans.

Baletanke Clover Canyon Modna opsesija dana: Baletanke Clover Canyon

Predivne baletakne Clover Canyon

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments