4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Jeffrey Campbell je veoma popularan brend cipela, prepoznatljiv po jedinstvenom obliku istih. Visoka i masivna štikla, platforma, kao i zaobljeni vrhovi osnovne su karakteristike cipela ovog brenda. Neobične su zbog svog jednostavnog oblika i fantastičog dizajna. Sve cipele ovog brenda su podjednako interesantne i lepe, ali najveću popularnost, čini nam se, ostvarile su one koje su ukrašene nitnama, kao i one sa motivima nacionalnih zastava.

Stoga vam danas predstavljamo cipele čiji je dizajn američka zastava, a koje su sa potpisom Jeffrey Campbell. Motivi britanske i američke zastave su veoma popularni, te ih je tako moguće videti na velikom broju odevnih komada, kao i aksesoara.

Kako da ih nosite: ove cipele dozvoljavaju najrazličitiju garderobu i njihovo kombinovanje. Možete da ih nosite uz lepršave suknjice, haljinice, helanke ili pak farmerice. Igrajte se, kombinujte ih sa različitom garderobom i uživajte u njihovoj sposobnosti prilagođavanja.

Cipele Jeffrey Campbell  Modna opsesija dana: Cipele Jeffrey Campbell

Cipele Jeffrey Campbell sa motivom američke zastave

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice