Masaya Kushino je japanski brend neobičnih i ekstravagantnih cipela. Neobičan stil ovih cipela se najviše podudara sa stilom svetski poznate dive Lejdi Gage (Lady Gaga).

Danas vam predstavljamo fantastične bele cipele Masaya Kushino visokih platformi i štikli. Reljefna štikla je izrazito neobična i kao takva podseća na komad nekog nameštaja. Predivan dodatak ovim cipelama jeste belo krzno.

Cipele Masaya Kushino Modna opsesija dana: Cipele Masaya Kushino

Cipele Masaya Kushino

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments