Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Slogan brenda Rococo Dessous glasi: “Čista elegancija, čisto zlato”. Stoga je jasno da se ovaj brend bavi lansiranjem isključivo luksuznih i elegantnih proizvoda.

Zlato je simbol luksuza od davnina. Požuda za ovim plemenitim metalom u modi datira još od egipatske civilizacije gde je Tutankamon nosio razna platna i imao posteljine na kojima se nalazilo vezeno zlato. Sve velike civilizacije su nastavile tradiciju želje i ljubavi prema ovom predivnom materijalu. Luj XIV je čak svima zabranio upotrebu zlata, osim naravno, sebi. Međutim, francuskom revolucijom zlato u modi u potpunosti prestaje da se upotrebljava… sve do sada, sve do postojanja brenda Rococo Dessous.

Brend Rococo Dessous je prvi brend koji pravi proizvode, prvenstveno garderobu, donji veš i cipele, od čistog 24-karatnog zlata. Svaki proizvod se pravi od švajcarske zlatne tkanine, šije se u Njujorku i ima svoj jedinstven broj. Rococo Dessous proizvodi se prave po porudžbini klijenata.

Danas vam predstavljamo predivne cipele pravljene od čistog zlata. Vrlo su elegantne i prefinjene, baš za pravu damu.

slika139.jpg39 Modna opsesija dana: Cipele Rococo Dessous

Cipele Rococo Dessous

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice