Američki modni dizajner Tom Ford (Tom Ford) je osnovao brend Tom Ford 2007. godine. Pre osnivanja sopstvenog brenda, Tom je radio za druge velike modne kuće poput Yves Saint Laurent, Gucci, Cathy Hardwick i Perry Ellis.

U okviru Tom Ford brenda nalazi se roba fenomenalnog dizajna i kvaliteta, kao što su garderoba, cipele, aksesoari i parfemi.

Našu današnju modnu opsesiju čine cipele koje su delo ovog talentovanog i kreativnog dizajnera. Reč je o crnim cipelama koje na sebi imaju fenomenalan detalj – zlatni rajsferšlus. Izuzetno su elegantne i otmene.

Kako da ih nosite: prvenstveno naglašavamo da kod ovih cipela koristite samo kombinaciju crne i zlatne boje. Savršen odabir je crna garderoba i zlatni aksesoari. Ove cipele odlično odgovaraju nekoj odmerenoj poslovnoj eleganciji, poput crnog kompleta koji se sastoji od pantalona i sakoa. Potrudite se da imate lep zlatan nakit. Celokupnoj crno-zlatnoj kombinaciji možete da dodate malo dinamičnosti u vidu crvenog ruža za usne.

MOD Cipele Tom Ford Modna opsesija dana: Cipele Tom Ford

Cipele Tom Ford


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments