Sam naziv Christian Louboutin izaziva uzdahe žena širom sveta i to zbog fabuloznog dizajna i odličnog kvaliteta cipela koje ovaj brend nudi. Isto tako, asocijacija na ovaj brend jeste dobro poznato crveno dno obuće.

Danas vam predstavljamo plitke čizme sa potpisom Christian Louboutin. One su crne i svedene, i iako su bez detalja – veoma su atraktivne.

Kako da ih nosite: ove čizmice zaista dozvoljavaju eksperimentisanje garderobom. Možete ih nositi na veoma odmeren način, na primer na posao uz neki fin kostim. Ukoliko želite potpunu kontradiktornost – ove cipele su savršene i za to. Ukombinujte ih uz crne kožne pantalone, neku majicu i crnu kožnu jaknu, na taj način ćete dobiti potpuno glam rock look. Zanimljiva je kombinacija ovih čizama sa nekim helankama, farmericama ili pak suknjicama. Igrajte se, eksperimentišite i uživajte.

MOD  Cizmice Christian Louboutin Modna opsesija dana: Čizmice Christian Louboutin

Čizmice Christian Louboutin

 


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

Comments