Modni brend Kristina Hakimova poznat je po izuzetno glamuroznoj i kvalitetnoj obući. Neki od najprepoznatljivijih detalja vezano za ovaj brend jesu logo u obliku pauka, kao i izuzetan oblik štikle, koji se nalazi i na čizmicama koje vam danas predstavljamo. Reč je o jednom divnom detalju na štiklama koji podseća na tri mala komada zlatne žice koji su obavijeni oko štikle. Na mnogim modelima cipela sa potpisom Kristina Hakimova nalazi se upravo taj divan ukras.

Danas vam predstavljamo plitke čizmice otvorenih prstiju koje su idealne za predstojeće prolećne dane. Na fotografiji su prikazane bele i sive čizmice, mada postoje i crne istog modela.

unnamed28 Modna opsesija dana: Čizmice Kristina Hakimova

Čizmice Kristina Hakimova

Kako da ih nosite: kako je reč o plitkim čizmicama otvorenih prstiju, one su namenjene za divne predstojeće prolećne dane. S obzirom na njihov oblik i dizajn, možete ih nositi kako u dnevnim, tako i u noćnim prilikama. Kombinujte iz uz najrazličitiju garderobu, počev od haljinica, farmerica i majici, helanki, pa sve do odmerenije garderobe poput sakoa i pantalona.


Aleksandra Grujić

Comments