Shawish je švajcarska kompanija koja se bavi proizvodnjom elegantnog i luksuznog nakita.

Rezultat dijamanta izbrušenog i oblikovanog najfinijim instrumentima je Shawish prsten, naša današnja modna opsesija. Ovaj prsten je prvi na svetu koji je ceo od dijamanta. Do sada je uglavnom ovaj kristalni bezbojni mineral na prstenje dodavan kao ukras, međutim u ovom slučaju on predstavlja materijal od kojeg je urađen ceo prsten.

Ovaj prsten je od 150 karata i vredi $ 68.000.000. Još uvek nije prodat i postavlja se pitanje koja će diva biti dostojna ovako vrednog aksesoara.

slika115.jpg15 Modna opsesija dana: Dijamantski Shawish prsten

Shawish prsten – prvi prsten na svetu koji je ceo od dijamanta

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments