#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Grejači su prvenstveno bili osmišljeni za korišćenje prilikom bavljenja sportom radi zagrevanja zglobova i mišića. Veliku popularnost su stekli tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka gde su u najrazličitijim bojama bili korišćeni za aerobik. Žene su ih obožavale. Međutim, kao što to obično biva sa aksesoarima zaštitne funkcije, kao što su kape, šeširi, šalovi, rukavice, tako su i grejači, pored svoje osnovne zaštitne funkcije, stekli veliku modnu popularnost. Devojke širom sveta nose grejače kao modne detalje svojim odevnim kombinacijama.

Vrlo je interesantno nošenje grejača preko cipela visokih potpetica. Stoga vam danas predstavljamo upravo jednu takvu kombinaciju.

Mademoiselle Mermaid je brend u kojem se nudi veliki izbor predivnih aksesoara. Najpopularniji i najtraženiji modni detalji sa potpisom Mademoiselle Mermaid su kape, rukavice, šalovi, ešarpe i grejači, pravljeni od najfinijih materijala, naročito vune.

Grejači koje vam danas predstavljamo izgledaju veoma fensi i šik, a pritom su i veoma udobni i topli. Dakle, imaju dvostruku funkciju – zaštitnu i modnu.

Kako da ih nosite: na fotografiji je prikazan idealan primer kombinovanja grejača i cipela visokih potpetica. Stoga vam savetujemo upravo takvu kombinaciju.

Grejaci Mademoiselle Mermaid Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Izrazito šik grejači Mademoiselle Mermaid

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

Editors choice