Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Grejači su prvenstveno bili osmišljeni za korišćenje prilikom bavljenja sportom radi zagrevanja zglobova i mišića. Veliku popularnost su stekli tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka gde su u najrazličitijim bojama bili korišćeni za aerobik. Žene su ih obožavale. Međutim, kao što to obično biva sa aksesoarima zaštitne funkcije, kao što su kape, šeširi, šalovi, rukavice, tako su i grejači, pored svoje osnovne zaštitne funkcije, stekli veliku modnu popularnost. Devojke širom sveta nose grejače kao modne detalje svojim odevnim kombinacijama.

Vrlo je interesantno nošenje grejača preko cipela visokih potpetica. Stoga vam danas predstavljamo upravo jednu takvu kombinaciju.

Mademoiselle Mermaid je brend u kojem se nudi veliki izbor predivnih aksesoara. Najpopularniji i najtraženiji modni detalji sa potpisom Mademoiselle Mermaid su kape, rukavice, šalovi, ešarpe i grejači, pravljeni od najfinijih materijala, naročito vune.

Grejači koje vam danas predstavljamo izgledaju veoma fensi i šik, a pritom su i veoma udobni i topli. Dakle, imaju dvostruku funkciju – zaštitnu i modnu.

Kako da ih nosite: na fotografiji je prikazan idealan primer kombinovanja grejača i cipela visokih potpetica. Stoga vam savetujemo upravo takvu kombinaciju.

Grejaci Mademoiselle Mermaid Modna opsesija dana: Grejači Mademoiselle Mermaid

Izrazito šik grejači Mademoiselle Mermaid

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

Editors choice