Victoria’s Secret je brend poznat po prelepo dizajniranom i kvalitetnom donjem vešu. Donji veš ovog brenda je senzualan i ženstven sa mnoštvo satena, svile, čipke, kristala i dijamanata.

Tradicija kreiranja dijamantskih grudnjaka Victoria’s Secret počela je 1996. godine, te je tako do sada napravljeno 17 modela dijamantskih grudnjaka, za svaku godinu po jedan model.

Našu današnju modnu opsesiju čini fabulozni dijamantski grudnjak iz 2002. godine vredan neverovanih $10,000,000. Njegovoj vrednosti doprinosi 1,150 rubina korišćenih za detalje u vidu ruža, kao i 1,600 smaragda za detalje u vidu listova na ovom fascinantnom grudnjaku. Isto tako, za izradu grudnjaka korišćen je i skupoceni dijamant koji nosi naziv Mouawad Mondera.

Victoria’s  Secret  grudnjak  10.000.000 Modna opsesija dana: Grudnjak Victoria’s Secret

Luksuzni Victoria’s Secret grudnjak

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments