Modni dizajner, gospodin Ralf Loren (Ralph Lauren) osnovao je 1967. godine brend pod nazivom Ralph Lauren. U okviru ovog brenda proizvodi se garderoba, obuća, nakit, parfemi, kao i kućni pribor i dekoracija. Ralph Lauren je američki brend, izuzetno je popularan i kao takav ima mnoštvo vernih potrošača širom sveta.

Danas vam predstavljamo predivnu crno-belu haljinu otvorenih leđa. Kroj je fenomenalan, a detalj u vidu mašne – neodoljiv.

Kako da je nosite: haljina je izuzetno interesantnog dizajna sa dominantnom mašnom, te vam stoga preporučujemo da nakit svedete na minimum. Neke male elegantne minđuše su pravi izbor. Aksesoari u vidu ukrasa za kosu i dugih svečanih rukavica, prikazanih na fotografiji, odličan su izbor za ovu elegantnu crno-belu kombinaciju.

MOD  Haljina Ralph Lauren Modna opsesija dana: Haljina Ralph Lauren

Haljina Ralph Lauren

 


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

Comments