Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Zahair Murad (Zuhair Murad) je modni dizajner sa Bliskog istoka koji je osnovao modni brend Zuhair Murad.

Zahairove kreacije su veličanstvene i holivudske dame ih obožavaju. Haljine sa njegovim potpisom su izrazito lepe, glamurozne i elegantne.

Danas vam predstavljamo jednu od njih. Reč je o fantastičnoj prozirnoj haljini na čijem se gornjem i donjem delu nalazi mnoštvo zgusnuto raspoređenih srebrnih listića. Veličanstvenosti haljine dobrinose upravo ti srebrni listići koji su zgusnuti na mestima koja treba da pokrivaju delove tela, jer bi u suprotnom kao prozirna a bez listića bila vulgarna. Listići se lagano rasipaju i po rukavima i drugim delovima haljine. Fenomenalan detalj jeste široki srebrni kaiš koji izgleda očaravajuće.

Kako da je nosite: ova haljina je sama po sebi izrazito dominantna, pa vam savetujemo da je ukombinujete sa nekim neupadljivim srebrnim cipelama i malom tašnom, tzv. klač (clutch). Neka i nakit bude sveden na minimum.

Zuhair haljina Modna opsesija dana: Haljina Zuhair Murad

Haljina sa potpisom Zuhair Murad


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice