Komad garderobe ili nakita u butiku u vitrini može da izgleda veoma luksuzno, ali ukoliko ga vi ne ponesete na odgovarajući način, on može da izgubi svoju draž i luksuz.

Ova prelepa Hermès zlatna ogrlica sa mnoštvom kristalnih detalja i na vama može izgledati glamurozno ukoliko vodite računa o svom celokupnom autfitu. Ovakva ogrlica zahteva jednobojnu haljinu bez bretela, kao i kosu pokupljenu u neku otmenu punđu. Uz ovako dominantnu ogrlicu, odaberite veoma diskretne minđuše i neki lep prsten koji se slaže sa ogrlicom. Ogrlica je božanstvena, sofisticirana i dovoljno upadljiva, te stoga nema potrebe za mnoštvom drugog nakita.

slika14.jpg4 Modna opsesija dana: Hermès ogrlica

Elegancija, glamur, luksuz… sve u jednoj ogrlici!

Kako ti se dopada i ova modna opsesija?


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments