Popularnost kožnih jakni traje već decenijama. Kroz vreme, stil i dizajn istih se menjao. Sestre Kardašijan su ovoj jakni dale veoma lep izgled i mogućnost prilagođavanja različitim modnim stilovima i odevnim kombinacijama.

Ovu crnu jaknu sa zlatnim rajsfešlusima možete da nosite na potpuno glamurozan rokerski način. Uz crne kožne pantalone, crne potpetice i neki interesantan kratki top ili majicu, ova jakna će vam dati traženi glam rock stil.

Istu jaknu možete da nosite i u nešto ležernijoj kombinaciji. Farmerice, majica, štikle i ova jakna izgledaju veoma street style.

Ovu jaknu možete da nosite čak i na veoma elegantan i odmeren način kombinujući je sa nekom suknjom ili pak pantalonama, kao i sa nekom finom bluzom.

slika119.jpg19 Modna opsesija dana: Jakna Kardashian Kollection

Kardashian Kollection jakna

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments