Brend Judith Leiber prepoznatljiv je po lansiranju tašnica vrlo zanimljivih i neobičnih oblika. Tašnice u obliku raznog voća, kolača, životinja, kao i geometrijskih figura specifične su za ovaj brend. Uglavnom se izrađuju od cirkona.

Tašnica koju vam danas predstavljamo na najbolji način oslikava stil jedne savremene glamurozne rock devojke. Crni elegantni cirkoni dominiraju na ovoj tašnici, dok se opasna metalna zmija obavija oko iste. Vrlo zanimljiva kombinacija i definitivno naša današnja opsesija!

slika18.jpg8 Modna opsesija dana: Judith Leiber tašnica

Fantastična Judith Leiber tašnica

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Comments