Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Francuski modni brend Balmain izrazito je popularan, a osnovao ga je gospodin Pjer Balmejn (Pierre Balmain). Postoji mnogo fenomenalnih proizvoda sa potpisom Balmain, počev od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do parfema. Žene obožavaju da uživaju u eleganciji, prefinjenosti i zavodljivosti proizvoda koje ovaj brend nudi.

Danas vam predstavljamo izuzetan komplet Balmain koji čine sako, pantalone i ovaj neverovatan kaiš koji dominira celom odevnom kombinacijom.

Kako da ga nosite: smatramo da je na fotografiji prikazan odličan način kako da ove odevne predmete nosite, dakle, idealno je da ih ukombinujete i nosite upravo kao komplet. Predlog: ukoliko ovaj komplet nosite negde tokom dana, imajte ispod sakoa neku košulju, a ukoliko pak planirate da ga obučete za neku večernju priliku, odnosno izlazak, slobodno ga ponesite na način koji je prikazan na fotografiji. Umereno izazovna elegancija ostaviće bez daha sve u vašem okruženju. Iako je kaiš dominantan, od nakita vam predlažemo neke srebne široke karike, kao i upadljiv prsten i narukvicu koji odgovaraju dizajnu karika.

MOD Komplet Balmain Modna opsesija dana: Komplet Balmain

Komplet Balmain


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

Editors choice