Danas vam predstavljamo komplet koji je rezultat saradnje dva veoma uspešna brenda. Reč je o brendovima Jimmy Choo i Swarovski.

Jimmy Choo je britanski modni brend specijalizovan za proizvodnju cipela, tašni i drugih aksesoara. Godine 1996. ovaj brend su osnovali modni dizajner Džimi Ču (Jimmy Choo) u partnerstvu sa Tamarom Melon (Tamara Mellon). Cipele ovog brenda su izuzetno lepe i kvalitetne i kao takve poznate su i tražene širom sveta.

Za razliku od Jimmy Choo, Swarovski nije isključivo modni brend. Kompanija Swarovski se još od davne 1895. godine bavi proizvodnjom, tačnije oblikovanjem kristala. Tokom godina, osim pravljenja nakita i dekorativnih figura, kompanija Swarovski se posvetila i dekorisanju najrazličitijih elemenata svojim kristalima, počev od garderobe, cipela i aksesoara, preko nameštaja, pa sve do automobila.

Današnja modna opsesija jeste komplet Jimmy Choo koji je obložen Swarovski kristalima, a koji čine tašnica i cipele. Na crnoj tašnici i cipelama fenomenalno izgledaju sjajni kristali.

Kako da ga nosite: ovaj komplet vam predlažemo da nosite u večernjim satima, bilo za neki otmeni događaj, ili pak običan izlazak. Isto tako, savetujemo vam crnu garderobu, nevažno da li se odlučite za čuvenu malu crnu haljinu, suknjicu i korset, ili pak komplet koji čine pantalone i sako. Odaberite crnu garderobu, ukombinujte je sa ovim divnim kristalnim kompletom i bićete zvezda večeri.

Kristalna tasna cipele Jimmy Choo Modna opsesija dana: Komplet Jimmy Choo

Prefinjen kristalni komplet (tašnica i cipele) sa potpisom Jimmy Choo

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments