Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Karl Lagerfeld je modni dizajner brilijantnih ideja. On dizajnira za nekoliko modnih kuća, kao što su Chanel, Fendi i mnogi drugi. Isto tako, Karl ima svoj brend koji nosi njegovo ime i prezime – Karl Lagerfeld.

Stil ovog modnog dizajnera je pre svega elegantan i prefinjen. S’ obzirom na to da Karl obožava da nosi košulje visokih kragni, on je kreirao jednu prelepu kragnu. Ona je napravljena od crnih 40-karatnih dijamanata, čiji centralni deo čini božanstveni smaragd od 22 karata. Ovaj predivni modni detalj je namenjen kako muškarcima, tako i ženama, a Karl je povodom ove nesvakidašnje kragne izjavio: “Poznat sam po svojoj ljubavi prema visokim kragnama i želeo sam da stvorim nešto što će želeti svaki kolekcionar. Spajajući muške elemente sa ženstvenim detaljima, spojio sam svet nakita i visoke mode. Za mene je ova kragna umetničko delo od kog zastaje dah.”

Kragna Karl Lagerfeld Modna opsesija dana: Kragna Karl Lagerfeld

Kragna Karl Lagerfeld

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice