4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Ukoliko želite lep, miran i kvalitetan san, maske za spavanje su idealno rešenje. Stavljajući masku na oči, izolovaćete se od nepotrebnih dešavanja, svetla ili pak senki koje mogu da vas ometaju prilikom spavanja. Osim ove glavne uloge koju maske imaju, iste mogu da budu i odličan modni detalj.

Budite nežna Helou Kiti (Hello Kitty) dok spavate. Nosite ovu predivnu masku za spavanje sa motivom svetski popularne simpatične mačkice.

Mačkica koja je obožavana širom sveta Helou Kiti poslužila je kao inspiracija za kreiranje celog brenda Hello Kitty u okviru kojeg se nalazi širok spektar najrazličitijih proizvoda sa likom i u obliku ove simpatične mace.

Maska za spavanje Hello Kitty Modna opsesija dana: Maska za spavanje Hello Kitty

Simpatična maska za spavanje Hello Kitty

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice