Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Iako je prvobitna ideja Majkla Korsa (Michael Kors), osnivača istoimenog brenda, bila da kreira pretežno žensku sportsku garderobu, on je počeo da kreira i elegantne komade garderobe. U okviru Michael Kors brenda se i danas u velikoj količini proizvodi sportska garderoba; ipak elegantna garderoba je zauzela svoju dominantu. Michael Kors je brend poznat kako po lansiranju vrlo otmene garderobe, tako i po lansiranju istih takvih tašni.

Jedna od takvih tašni je i naša današnja modna opsesija. Vrlo je otmena kombinacija crvenih šljokica i zlatnih detalja na ovoj tašni. Ukoliko se dobro ukombinuje, npr. kao na datoj fotografiji, sa crnom bundom i celokupnim smirenijim autfitom, ova tašna se može nositi čak i preko dana, bez obzira na to što je puna šljokica i zlata.

slika1.jpg 1 Modna opsesija dana: Michael Kors tašna

Michael Kors tašna

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice