Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Tiffany & Co. je najluksuzniji brend nakita koji je osnovan 1837. godine. Duga tradicija, prefinjen i ekstra kvalitetan nakit, divan dizajn, kako nakita tako i objekata u kojima se isti prodaje – odlike su brenda Tiffany & Co.

Danas vam predstavljamo predivan komad nakita namenjen ukrašavanju kose. U pitanju je trakica koja se obavija oko glave, a koja je pravljena od predivnih kristala i dragog kamenja, kao i svilene trake. Ovaj božanstveni ukras za kosu inspirisan je famoznim stilom dvadesetih godina prošlog veka, a isti se pojavljuje i u filmu “Veliki Getsbi” (The Great Gatsby).

Kako da ga nosite: ovaj komad nakita idealan je za tematske zabave. Osmislite zabavu u stilu dvadesetih godina, obucite neku haljinu sa slojevitim resama, ukrasite vašu kosu ovim predivnim nakitom i zaigrajte Sving (Swing) i Čarlston (Charleston).

Nakit za kosu Tiffany  Modna opsesija dana: Nakit za kosu Tiffany & Co.

Prefinjen nakit za kosu inspirisan dvadesetim godinama prošlog veka

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice