16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Tiffany & Co. je najluksuzniji brend nakita koji je osnovan 1837. godine. Duga tradicija, prefinjen i ekstra kvalitetan nakit, divan dizajn, kako nakita tako i objekata u kojima se isti prodaje – odlike su brenda Tiffany & Co.

Danas vam predstavljamo predivan komad nakita namenjen ukrašavanju kose. U pitanju je trakica koja se obavija oko glave, a koja je pravljena od predivnih kristala i dragog kamenja, kao i svilene trake. Ovaj božanstveni ukras za kosu inspirisan je famoznim stilom dvadesetih godina prošlog veka, a isti se pojavljuje i u filmu “Veliki Getsbi” (The Great Gatsby).

Kako da ga nosite: ovaj komad nakita idealan je za tematske zabave. Osmislite zabavu u stilu dvadesetih godina, obucite neku haljinu sa slojevitim resama, ukrasite vašu kosu ovim predivnim nakitom i zaigrajte Sving (Swing) i Čarlston (Charleston).

Nakit za kosu Tiffany  Modna opsesija dana: Nakit za kosu Tiffany & Co.

Prefinjen nakit za kosu inspirisan dvadesetim godinama prošlog veka

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice