Tiffany & Co. je najpoznatiji i najluksuzniji brend koji se bavi proizvodnjom nakita.

U okviru ovog brenda kreirane su mnoge kolekcije. Mi vam danas predstavljamo predivne narukvice iz “The Atlas” kolekcije čija je tema časovnik. U okviru ove kolekcije nalaze se dva modela narukvica u različitim bojama. Jedan model predstavljaju široke narukvice sa rimskim brojevima 6 i 12 (XI i XII), dok je drugi model narukvica uži, sadrži sve brojeve koje se nalaze na časovniku (I-XII) i ukrašen je sitnim kristalima. Narukvice su pravljene od žutog i ružičastog zlata, srebra i kristala. Data nijansa žutog zlata je već viđena. Međutim, ono nesvakidašnje i neobično jesu ove očaravajuće nijanse srebrne boje koja izgleda kao da u sebi ima i plavu boju, kao i data nijansa ružičastog zlata.

Interesantno je to što je u čast “The Atlas” kolekcije zgrada Tiffany & Co. u Nujorku ukrašena simbolima časovnika koji se nalaze na narukvicama iz ove kolekcije.

slika142.jpg42 Modna opsesija dana: Narukvice Tiffany iz “The Atlas” kolekcije

Narukvice Tiffany iz “The Atlas®” kolekcije

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments