5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Iosselliani je italijanski brend nakita čiji je cilj da pokaže izrazitu lepotu tradicionalnog italijanskog nakita. Interesantna činjenica vezana za ovaj brend jeste da godišnje lansira dve kolekcije – jesen/zima i proleće/leto.

Iako Iosselliani obiluje predivnim nakitom, mi smo odlučili da izdvojimo samo jedan komad koji predstavlja našu današnju modnu opsesiju. Reč je o prstenu zanimljivog dizajna. Naime, prsten se sastoji od pet pojedinačnih prstenova koji su spojeni u jednu celinu. Brend Iosselliani je poznat po spajanju nekoliko komada iste vrste nakita. Prsten koji vam danas predstavljamo veoma je lep i elegantan.

Kako da ga nosite: s obzirom da se prsten sastoji od nekoliko pojedinačnih koji su u različitim bojama, dozvoljeno vam je kombinovanje ostatka nakita sa bilo kojom bojom i stilom od pojedinačnog prstenja u ovoj fantastičnoj celini.

Prsten Iossellani Modna opsesija dana: Prsten Iosselliani

Elegantan, glamurozan i neverovatno interesantan prsten Iosselliani

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice