Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

La Mer je brend koji se bavi izradom vrlo elegantnih satova različitih oblika i dizajna. Iako raznoliki, svi kožni satovi La Mer imaju zajedničku karatkeristiku a to je upravo ta fina koža koja je ručno i sa pažnjom rađena.

Danas vam predstavljamo kožni sat La Mer. Kombinacija tirkizne i zlatne boje je očaravajuća, te tako ovaj sat izgleda veoma elegantno. Satovi brenda La Mer su neuobičajeni, te se tako i ovaj koji vam danas predstavljamo razlikuje od većine satova. Pored centralnog dela koji pokazuje tačno vreme, ovaj sat čine i kožni kaiševi, kao i cirkoni. Prelepo, zaista.

Sat La Mer Modna opsesija dana: Sat La Met

Sat La Mer

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice