Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Francuski modni brend koji je stekao izuzetnu svetsku popularnost, osnovan je davne 1854. godine i nosi naziv Louis Vuitton (LV). Tradicija ovog brenda duga je bezmalo 160 godina. Ono što je karakteristično za brend Louis Vuitton, koji je osnovao istoimeni gospodin, jeste to da su svi njegovi proizvodi izuzetnog kvaliteta i dizajna.

Mnogi poznati modni dizajneri, koji su radili na određenim poslovnim funkcijama u ovoj modnoj kući, doprineli su njenoj konstantnoj dominaciji na tržištu.

Podsećamo: Mark Džejkobs (Marc Jacobs) je nedavno napustio svoju poziciju kreativnog direktora brenda Louis Vuitton jer je želeo da se posveti svom brendu. Njegova poslednja revija za LV održana je 2. oktobra u Parizu. Iako je Markov odlazak bio gubitak za LV, ovaj brend i te kako nastavlja da nas oduševljava svojim proizvodnim programom (garderobom, cipelama, aksesoarima, kao i dekorativnom šminkom i parfemima).

Danas vam predstavljamo predivan set za putovanje sa potpisom Louis Vuitton. Set čine koferi različitih veličina, između kojih je i kofer namenjen isključivo odlaganju šminke i elemenata za nanošenje iste. Interesantno je i zaštitno pakovanje za teniski reket.

Ukoliko volite da su vam stvari uredno složene i sigurne u koferima koji su predivno dizajnirani, predlažemo vam upravo ovaj predivan set.

Bon voyage!

LV koferi Modna opsesija dana: Set za putovanje Louis Vuitton

Fenomenalan set za putovanje sa potpisom Louis Vuitton

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice