Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Monsoon je veoma popularan britanski brend koji je 1973. godine osnovao Piter Sajmon (Peter Simon). Tokom godina uspešnog poslovanja, ovaj brend je proširio oblasti koje obuhvata, tako da danas postoje Monsoon Home (koji obuhvata proizvode za kućnu dekoraciju, kao i širok spektar ideja za poklone), Monsoon Children (obuhvata proizvode za decu), Monsoon Fusion (obuhvata posebnu liniju garderobe), kao i Monsoon Bridal (obuhvata proizvode za venčanja i aksesoare za mlade).

Ranih osamdesetih godina prošlog veka, Monsoon je razvio posebnu kolekciju aksesoara, te je to uslovilo nastanak još jedne grane ovog brenda pod nazivom Accessorize. U okviru Accessorize butika možete da pronađete najrazličitije aksesoare.

Monsoon je veoma popularan i zbog kvaliteta i divnog dizajna svojih proizvoda ušao je i na svetsko tržište, te tako danas postoji preko 1,000 butika ovog brenda širom sveta.

Našu današnju modnu opsesiju čine ove preslatke sobne čizmice sa potpisom Accessorize. Veoma su lepe, simpatične, udobne i tople, te su stoga idealne za predstojeće hladne zimske dane.

Kako da ih nosite: uz simpatične pidžame, kućne ogrtače i ostalu kućnu garderobu, ove sobne čizmice su idealan izbor. Bilo bi najbolje da ukombinujete boju garderobe i čizmica kako bi vaš celokupni kućni stil izgledao šik. Ušuškajte se u udobnoj fotelji, obujte ove tople sobne čizmice, uzmite omiljenu knjigu u ruke, pijte čaj i uživajte u hladnom vremenu koje vam dozvoljava da lenčarite i budete ušuškani.

Sobne cizmice Monsoon Accessorize Modna opsesija dana: Sobne čizmice Monsoon Accessorize

Mekane, udobne, tople i šik – sobne čizmice Monsoon-Accessorize

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice