Hot topics

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Swarovski je kompanija osnovana 1895. godine, koja se bavi prvenstveno proizvodnjom luksuznog nakita pravljenog od najfinijih kristala. Kroz dugogodišnji rad, ova kompanija je proširila lepezu svojih proizvoda, te tako danas, pored nakita, proizvode još i druge modne aksesoare, kao i kućnu dekoraciju. Po porudžbini, Swarovski kristalima se mogu oblepiti čak i automobili.

Svaka savremena poslovna žena, pored elegantne poslovne garderobe, prelepih cipela, tašne i aksesoara, treba da ima i lep kancelarijski pribor. U finoj kancelariji, uz odličan računar, dobar kancelarijski pribor je neizostavan. Svim mladim poslovnim ženama, koje vole sjaj i glamur, predlažemo da kupe ovaj predivan USB sa Swarovski kristalima. Kombinacija boje šampanjca i boje breskve je prefinjena i izgleda savršeno. Prilikom pomeranja USB-a pokretima ruke, sitni kristali se nežno komešaju. Za ovaj ženstven USB, koji može da vam služi i kao aksesoar, potrebno je da izdvojite 49 evra.

slika116.jpg16 Modna opsesija dana: Swarovski USB

Ženstven i prefinjen Swarovski USB

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Editors choice