Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Swarovski je kompanija osnovana 1895. godine, koja se bavi prvenstveno proizvodnjom luksuznog nakita pravljenog od najfinijih kristala. Kroz dugogodišnji rad, ova kompanija je proširila lepezu svojih proizvoda, te tako danas, pored nakita, proizvode još i druge modne aksesoare, kao i kućnu dekoraciju. Po porudžbini, Swarovski kristalima se mogu oblepiti čak i automobili.

Svaka savremena poslovna žena, pored elegantne poslovne garderobe, prelepih cipela, tašne i aksesoara, treba da ima i lep kancelarijski pribor. U finoj kancelariji, uz odličan računar, dobar kancelarijski pribor je neizostavan. Svim mladim poslovnim ženama, koje vole sjaj i glamur, predlažemo da kupe ovaj predivan USB sa Swarovski kristalima. Kombinacija boje šampanjca i boje breskve je prefinjena i izgleda savršeno. Prilikom pomeranja USB-a pokretima ruke, sitni kristali se nežno komešaju. Za ovaj ženstven USB, koji može da vam služi i kao aksesoar, potrebno je da izdvojite 49 evra.

slika116.jpg16 Modna opsesija dana: Swarovski USB

Ženstven i prefinjen Swarovski USB

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Editors choice