Kvalitet i fenomenalan dizajn proizvoda sa potpisom Versace poznati su ljudima širom sveta. Ovaj italijanski brend važi za jedan od najpoznatijih modnih brendova u svetu. Osnovao ga je 1978. godine gospodin Đani Versaće (Giovanni “Gianni” Versace), a nakon njegovog ubistva na čelu ove kompanije nalazi se Donatela Versaće (Donatella Versace), njegova sestra.

Brend Versace je izrazito popularan i fenomenalno pozicioniran na tržištu. Našu današnju modnu opsesiju čini fantastična tašna koju potpisuje Versace. Ona je narandžasta i na sebi ima nitne, kao i 3 detalja u vidu znaka brenda.

Kako da je nosite: ova tašna vam dozvoljava da eksperimentišete sa odevnim kombinacijama. S obzirom da je jarko narandžasta, fenomenalno odgovara letnjim raznobojnim kombinacijama, uz dodatke sunčanih naočara velikih okvira, mnoštvo nakita i drugih aksesoara. Isto tako, ova tašna nas inspiriše i na neku izrazito glamuroznu zimsku kombinaciju. Na primer, bunda i garderoba u jednoj boji, a tašna, čizme, rukavice i eventualno šubara u ovoj, narandžastoj boji. Šik, zar ne?

MOD Tasna Versace Modna opsesija dana: Tašna Versace

Tašna Versace

 


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

 

 

Comments