5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Dior je prestižna francuska kompanija osnovana davne 1946. godine od strane gospodina Kristijana Diora (Christian Dior). Postoji široka lepeza proizvoda sa potpisom Dior, od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do kozmetike, a zajednička karakteristika koja ih sve odlikuje jeste izrazito visok kvalitet i lep dizajn.

Danas vam predstavljamo jednu veoma lepu tašnicu Dior. U pitanju je elegantna tašnica krem boje sa srebrnom pločicom na kojoj je utisnut logo brenda. Veoma je elegantna i otmena. Interesantne su i kopče u obliku ružinog cveta koje služe za otvaranje i zatvaranje ove predivne tašnice.

Kako da je nosite: ona zrači elegancijom i odmerenošću, te vam stoga predlažemo da je nosite uz kostim za posao iste nijanse krem boje kao što je i tašnica. Poslovna odevna kombinacija u krem boji izgleda prefinjeno, odmereno i ženstveno.

 

Krem tasnica Dior Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Elegantna i otmena tašnica Dior

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice