4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Dior je prestižna francuska kompanija osnovana davne 1946. godine od strane gospodina Kristijana Diora (Christian Dior). Postoji široka lepeza proizvoda sa potpisom Dior, od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do kozmetike, a zajednička karakteristika koja ih sve odlikuje jeste izrazito visok kvalitet i lep dizajn.

Danas vam predstavljamo jednu veoma lepu tašnicu Dior. U pitanju je elegantna tašnica krem boje sa srebrnom pločicom na kojoj je utisnut logo brenda. Veoma je elegantna i otmena. Interesantne su i kopče u obliku ružinog cveta koje služe za otvaranje i zatvaranje ove predivne tašnice.

Kako da je nosite: ona zrači elegancijom i odmerenošću, te vam stoga predlažemo da je nosite uz kostim za posao iste nijanse krem boje kao što je i tašnica. Poslovna odevna kombinacija u krem boji izgleda prefinjeno, odmereno i ženstveno.

 

Krem tasnica Dior Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Elegantna i otmena tašnica Dior

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice