Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Dior je prestižna francuska kompanija osnovana davne 1946. godine od strane gospodina Kristijana Diora (Christian Dior). Postoji široka lepeza proizvoda sa potpisom Dior, od garderobe i cipela, preko aksesoara, pa sve do kozmetike, a zajednička karakteristika koja ih sve odlikuje jeste izrazito visok kvalitet i lep dizajn.

Danas vam predstavljamo jednu veoma lepu tašnicu Dior. U pitanju je elegantna tašnica krem boje sa srebrnom pločicom na kojoj je utisnut logo brenda. Veoma je elegantna i otmena. Interesantne su i kopče u obliku ružinog cveta koje služe za otvaranje i zatvaranje ove predivne tašnice.

Kako da je nosite: ona zrači elegancijom i odmerenošću, te vam stoga predlažemo da je nosite uz kostim za posao iste nijanse krem boje kao što je i tašnica. Poslovna odevna kombinacija u krem boji izgleda prefinjeno, odmereno i ženstveno.

 

Krem tasnica Dior Modna opsesija dana: Tašnica Dior

Elegantna i otmena tašnica Dior

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice