Proizvodi sa potpisom Dolce & Gabbana izuzetno su lepog dizajna i visokog kvaliteta.

Danas vam predstavljamo predivnu tašnicu ovog brenda. Ona je zlatna i sa mnoštvom kristala i perli. Ova reljefna tašnica izgleda veoma glamurozno i kraljevski.

Kako da je nosite: vodite se pravilom “Monotonost jednobojne garderobe razbijte upadljivim detaljima.” Dakle, uz ovu tašnicu vam predlažemo jednobojnu garderobu. Izaberite nakit (minđuše, ogrlicu, narukvicu, prsten) dizajna što približnijeg dizajnu tašnice.

Tasnica Dolce Gabbana  Modna opsesija dana: Tašnica Dolce & Gabbana

Glamurozna tašnica Dolce & Gabbana

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments