Versace je vrlo luksuzan brend i njegovi proizvodi smatraju se prestižnim. Da bi ovaj brend uspeo da održi takav imidž neophodno je da koristi vrlo kvalitetne materijale za proizvodnju proizvoda. Kada je u pitanju Versace, kvalitet sigurno ne izostaje. Ovaj brend je veoma poznat po fantastičnoj svili i satenu. Ta dva materijala predstavljaju eleganciju i raskoš. Počev od donjeg veša, spavaćica, haljina, drugih odevnih komada, pa sve do posteljina, svi ovi proizvodi se najčešće prave od svile i satena.

Predstavljamo vam neverovatan satenski mantil. Vrlo je upadljiv s obzirom na to da je u pink boji sa predivnim zlatnim detaljima. Kroj je fantastičan! Odličan je kako za mlade devojke, tako i za poslovne žene u poznijim godinama. Uz ovako glamurozan mantlil veoma je važno da ostatak garderobe ukombinujete na pravi način. Dozvoljene su štikle sa zlatnim detaljima, kao i neki zlatan aksesoar, ali garderoba bi u ovom slučaju trebalo da bude jednobojna.

Ukoliko se odlučite za ovo pink zadovoljstvo, ono će vas koštati $ 3,295.

slika1.jpg Modna opsesija dana: Versace satenski mantil

Versace pink zadovoljstvo

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments