Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Victoria’s Secret je brend koji se bavi proizvodnjom prefinjenog i senzualnog donjeg veša. Modne revije su bajkovite, sa pregršt dijamantskih, kristalnih, svilenih, satenskih i čipkanih kreacija. Za brend Victoria’s Secret karakteristično je da na revijama svaka manekenka nosi prelepa krila, koja im daju anđeoski izgled. Stoga su manekenke koje dugo rade ovakve revije nazvane Viktorijinim anđelima.

Tradicija kreiranja dijamantskih grudnjaka počela je 1996. godine. Do danas, u okviru brenda Victoria’s Secret napravljeno je 17 modela dijamantskih grudnjaka, za svaku godinu po jedan model.

Danas vam predstavljamo grudnjak pod nazivom Harlequin Fantasy Bra, koji je predstavljen 2009. godine. Divan grudnjak sa dijamantskom mrežom na korpama istog košta neverovatnih $ 3.000.000.

slika120.jpg20 Modna opsesija dana: Victoria’s Secret dijamantski grudnjak

Harlequin Fantasy Bra – Victoria’s Secret

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice