Roberto Cavalli je jedno od najpoznatijih imena modnih brendova. Ovaj brend osnovao je pre više od 40 godina gospodin Roberto Kavali, koji je tokom godina razvio i druge brendove kao što su: Just Cavalli, Roberto Cavalli Junior, Roberto Cavalli Parfums – specijalizovan za proizvodnju parfema, Roberto Cavalli Home – specijalizovan za proizvodnju nameštaja i kućne dekoracije. Kao što možete da zaključite, reč je o velikom, ozbiljnom i veoma uspešnom modnom brendu.

Danas vam predstavljamo tašnu fenomenalnog dizajna sa potpisom Roberto Cavalli. U pitanju je oker tašna u obliku kofera. Kombinacija presijavajuće oker kože i srebrnih nitni, kopči i drugih ukrasa, jednostavno ostavlja bez daha.

MOD Tasna Roberto Cavalli Modna opsesija: Tašna Roberto Cavalli

Tašna Roberto Cavalli

Kako da je nosite: ovu tašnu morate da ukombinujete na pravi način sa ostatkom svog autfita kako bi njen dizajn zaista došao do izražaja. Predlažemo vam duboke kožne čizme ili pak cipele vrtoglavih potpetica, naravno u boji tašne. Ukoliko istu nosite u hladnijem dobu godine, oker kožne rukavice su nezaobilazan aksesoar. Dakle, bazirajte se na aksesoarima u oker boji, dok garderoba treba da bude jednobojna. Na primer: oker kožna jakna ili dugački mantil, crni dvodelni komplet + kaiš, rukavice i tašna u oker boji. Izuzetak ovog jednobojnog pravila: farmerice, koje mogu da izgledaju fenomenalno u ovoj kombinaciji, ali ne mora nužno gornji deo da bude od džinsa. Još jedna napomena: ukoliko je jedan aksesoar (u ovom slučaju tašna) od kože, neka i ostali aksesoari budu od istog tog materijala, jer kombinacija različitih ne izgleda lepo.


Aleksandra Grujić

Comments