Ljude koji se ozbiljnije bave modom sigurno ćete u nekom trenutku čuti da kažu da neka modna pravila treba poštovati, ali i da postoje ona koja se slobodno mogu kršiti. Upravo tako će biti i ove godine, s obzirom na to da su modni stručnjaci već popisali listu pravila koja ćemo svi, s punim pravom, kršiti u 2016. godini. Kad su mogle neke od najpoznatijih svetskih trendseterki, zašto ne bismo mogli i mi? Činjenica je da nam neka od ovih pravila nikada ne bi pala na pamet, druga bi nam možda pala na pamet, ali se do sada nismo usudili da ih prekršimo, dok su treća modna pravila malo modifikovana tako da postanu pravi modni rizik. Evo prilike da saznate koja ćemo to modna pravila kršiti ove godine.

Ove godine će biti sasvim prikladno da u nekom od svojih izdanja ponesete pidžamu. Dobro, ne onu u kojoj spavate, ali svakako odevnu kombinaciju koja podseća na pidžamu. U skladu sa tim, modeli pidžama sa detaljima prikladni su onda kada je reč o šik krojevima, dok će svaki od njih odlično stajati ako se upari sa jednostavnim kožnim aksesoarima.

modna pravila koja cemo krsiti ove godine 11 Modna PRAVILA koja ćemo kršiti ove godine

Mislite da su pocepane čarape za bacanje? Grdno ste se prevarili! Ove godine dobro razmislite pre nego što svoje pocepane čarape bacite u đubre, jer će odlično stajati ako ih uparite sa crnim šortsem i vintage jaknom, pa ćete s ovom odevnom kombinacijom izgledati kao prava rock chic.

modna pravila koja cemo krsiti ove godine 21 Modna PRAVILA koja ćemo kršiti ove godine
Comments