16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zamisli veliko belo platno razvučeno po širokom zidu, jednu belu pohabanu stolicu ispred zida, koja čeka na tebe, na stočiću pored nje mali sto i na njemu polupunu čašu crvenog vina, ispred sebe devojku sa crvenim ružem u ruci kojim po čistom platnu ispisuje ove reči:

Godina 2013. je tvoja nova šansa da postaneš najbolja verzija sebe. Ne neko o kome će pričati mali ljudi, već neko ko će se istinski diviti velikim ljudima i težiti sasvim svom cilju. Neko o kome se možda neće pisati hvalospevi, pesme i bajke, ali neko ko je ispunjena osoba sam po sebi. Samo kao takav sposoban si da voliš i razumeš druge, da im pružiš delić sebe. Ostvari sve zacrtane ciljeve, ali nikada ne pogazi svoje istinske vredosti, čak i onda kada okolina od tebe traži to. Budi svoj. Budi jedinstven, budi inspiracija i jedan mali veliki svet.

Biće ponekad teško, tu i tamo spotaći ćeš se o kamen ili dva, ustani, očisti kolena uskoči u omiljene cipele, načini novi siguran korak i učini svet boljim od svega što mu drugi serviraju i nude. Svaki put kada je teško, a ti zapevaj omiljenu pesmu o ljubavi. Usudi se da zavoliš i dopusti da te zavole. Upleti se u istinske emotivne igre, neki ljudi ipak plešu tango, sačekaj ih. Toliko duguješ sebi.

Ne zaboravi na loše stvari, izvuci iz njih pouke, smatraj ih za važne životne lekcije, a svaki dan kao novu šansu da svetu ponudiš svoj maksimum i od njega isto uzmeš.

Zablistaj u svakoj misli, potezu, delu i želji.

Ovaj početak je samo tvoj i moj.

 

Untitled 15 Modna razglednica (januar, 2013)

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

 

Editors choice