*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Modna razglednica (januar, 2013)

Modna razglednica (januar, 2013)

Zamisli veliko belo platno razvučeno po širokom zidu, jednu belu pohabanu stolicu ispred zida, koja čeka na tebe, na stočiću pored nje mali sto i na njemu polupunu čašu crvenog vina, ispred sebe devojku sa crvenim ružem u ruci kojim po čistom platnu ispisuje ove reči:

Godina 2013. je tvoja nova šansa da postaneš najbolja verzija sebe. Ne neko o kome će pričati mali ljudi, već neko ko će se istinski diviti velikim ljudima i težiti sasvim svom cilju. Neko o kome se možda neće pisati hvalospevi, pesme i bajke, ali neko ko je ispunjena osoba sam po sebi. Samo kao takav sposoban si da voliš i razumeš druge, da im pružiš delić sebe. Ostvari sve zacrtane ciljeve, ali nikada ne pogazi svoje istinske vredosti, čak i onda kada okolina od tebe traži to. Budi svoj. Budi jedinstven, budi inspiracija i jedan mali veliki svet.

Biće ponekad teško, tu i tamo spotaći ćeš se o kamen ili dva, ustani, očisti kolena uskoči u omiljene cipele, načini novi siguran korak i učini svet boljim od svega što mu drugi serviraju i nude. Svaki put kada je teško, a ti zapevaj omiljenu pesmu o ljubavi. Usudi se da zavoliš i dopusti da te zavole. Upleti se u istinske emotivne igre, neki ljudi ipak plešu tango, sačekaj ih. Toliko duguješ sebi.

Ne zaboravi na loše stvari, izvuci iz njih pouke, smatraj ih za važne životne lekcije, a svaki dan kao novu šansu da svetu ponudiš svoj maksimum i od njega isto uzmeš.

Zablistaj u svakoj misli, potezu, delu i želji.

Ovaj početak je samo tvoj i moj.

 

Untitled 15 Modna razglednica (januar, 2013)

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

 

Editors choice