Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Zamisli veliko belo platno razvučeno po širokom zidu, jednu belu pohabanu stolicu ispred zida, koja čeka na tebe, na stočiću pored nje mali sto i na njemu polupunu čašu crvenog vina, ispred sebe devojku sa crvenim ružem u ruci kojim po čistom platnu ispisuje ove reči:

Godina 2013. je tvoja nova šansa da postaneš najbolja verzija sebe. Ne neko o kome će pričati mali ljudi, već neko ko će se istinski diviti velikim ljudima i težiti sasvim svom cilju. Neko o kome se možda neće pisati hvalospevi, pesme i bajke, ali neko ko je ispunjena osoba sam po sebi. Samo kao takav sposoban si da voliš i razumeš druge, da im pružiš delić sebe. Ostvari sve zacrtane ciljeve, ali nikada ne pogazi svoje istinske vredosti, čak i onda kada okolina od tebe traži to. Budi svoj. Budi jedinstven, budi inspiracija i jedan mali veliki svet.

Biće ponekad teško, tu i tamo spotaći ćeš se o kamen ili dva, ustani, očisti kolena uskoči u omiljene cipele, načini novi siguran korak i učini svet boljim od svega što mu drugi serviraju i nude. Svaki put kada je teško, a ti zapevaj omiljenu pesmu o ljubavi. Usudi se da zavoliš i dopusti da te zavole. Upleti se u istinske emotivne igre, neki ljudi ipak plešu tango, sačekaj ih. Toliko duguješ sebi.

Ne zaboravi na loše stvari, izvuci iz njih pouke, smatraj ih za važne životne lekcije, a svaki dan kao novu šansu da svetu ponudiš svoj maksimum i od njega isto uzmeš.

Zablistaj u svakoj misli, potezu, delu i želji.

Ovaj početak je samo tvoj i moj.

 

Untitled 15 Modna razglednica (januar, 2013)

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

 

Editors choice