jovjov Modna razglednica (oktobar, 2012)

Bajke stvaramo sami

Pre nekoliko dana, sređujući svoju skromnu biblioteku, na polici sam pronašla knjigu najlepših bajki koju sam dobila za deseti rođendan. Na prvoj stranici knjige piše “Svaki put kada neko kaže da ne veruje u bajke jedna mala vila umre” – upozorenje ili poruka? Ja sam je shvatila kao istinu, ali ne doslovno. Kada pogledam unazad, shvatim samo jedno – bajke stvaramo sami. Ne postoji recept za savršenu sudbinu, ne postoji magičan štapić kojim se stvari brišu i pišu, ali postoji reč, baš ona sa kojom možemo ovaj svet učiniti boljim i lepšim. I pre nego što smo trepnuli napunili smo dve godine!

Wannabe Magazine nastavlja da kroji svoju priču na medijskom nebu. Dve godine, preko deset hiljada objavljenih tekstova, na stotine autora i uvek, uvek nova inspiracija, koju iz dana u dan delimo sa vama.

Čitav tim Wannabe Magazine-a vas poziva da ove jeseni zablistate u punom sjaju! Oh, da, mi smo tek počeli! Svaki dan je nova šansa da počnete da živite svoju bajku.

Ukoliko imate za nas neku kritiku, pohvalu ili savet, možete mi pisati na email jovana@wannabemagazine.com. Ukoliko ste student novinarstva kod nas možete steći praksu, prijavite se na studenti@wannabemagazine.com. Pogledajte i našu Školu web novinarstva, kao i konkurs za stipendiju jezika koju dodeljujemo sa Top Class-om (konkurs traje do 5. oktobra).

Untitled 11 Modna razglednica (oktobar, 2012)

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

Stajling: Tijana Žunić, Ivan Golubović

Haljina: Predrag Đuknić

Narukvice: Accessorize

Cipele: Aldo

Šminka i frizura: Sanja TheLine


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments