oktobar Modna razglednica (septembar, 2012)

Sa osmehom u susret jeseni

Prvi septembar uvek miriše na školu, na nove knjige, novi pribor i nove izazove. Iako smo odavno (ili nismo) napustili školske klupe neki delovi života se jednostavno ne mogu izbrisati. Septembar je, čini mi se, oduvek za mene bio mesec novih odluka i važnih životnih poteza. Kažu da ljudi samo dva puta u životu ne smeju da pogreše: kada biraju profesiju i kada biraju životnog partnera. Ipak, današnjica je malo drugačija. Samo oni koji čvrsto veruju u svoje snove mogu da ih ostvare, a u ovom životu iznad svih zakona kojima se pokoravamo i sa kojima živimo u skladu najvažniji je onaj da sve što radimo radimo srcem.

Ne sumnjam da će nam ovaj mesec posle odmora i zabavnih letovanja doneti nove obaveze, nove planove i da ćemo polako ali sigurno napredovati na onom putu koji sami odaberemo. Istina je da puteva ima mnogo i da samo jedan može biti vaš, pa se potrudite da bude onaj pravi. Ovog meseca uradite nešto po prvi put. Oslobodite se stega iz prošlosti, strahova i loših navika i poput deteta znatiželjno se osmehnite prvim mirisima jeseni.

A kako se bez vaših omiljenih blogera, pisaca, zaljubljenika u modu i ostatka ekipe ni ovaj mesec ne može zamisliti, obećavamo dobru zabavu, pa će vam se uz nas činiti da leto još uvek traje. Znate i sami, da je na našoj adresi uvek sunčano i vedro. U ime cele redakcije želim vam uspešan mesec pun ljubavi i sreće.

Ukoliko imate za nas neku kritiku, pohvalu ili savet, možete mi pisati na email jovana@wannabemagazine.com.

Untitled 1 Modna razglednica (septembar, 2012)

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

StajlingTijana Žunić, Ivan Golubović

Suknja: Mango

Majica: Mango

Nakit: City Fashion

Šminka i frizura: Sanja TheLine


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni, a jedan sanja na stranicama bloga Blueberries and Jeans.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments