Moda joj nikad nije bila strana, ali nakon što je oktobra 2008. godine lansirala svoju prvu liniju nakita House of Harlow 1960, Nikol Riči (Nicole Richie) nam je jasno stavila do znanja da je ona tu sa namerom da ostane. Četiri godine kasnije, kolekcija je proširena i uključivala je garderobu, cipele rađene za House of Harlow, žensku kolekciju Winter Kate i imajući praktično u rukavu kolekciju za trudnice rađenu za brend A pea in the pod, Nikol je rešila da još jednom proširi svoju kolekciju, ovoga puta u saradnji sa poznatim lancem robnih kuća Macy’s. Vest o tome procurila je ranije ove godine, ali najnovije informacije nam govore da ce se kolekcija naći kako u onlajn, tako i u preko sto Macy’s prodavnica sredinom septembra. Cene će, za razliku od ranijih kolekcija, biti mnogo pristupačnije i dostupne široj masi kupaca.

macys line1 Modna saradnja: Nicole Richie i Macys

Prva fotografija kreacije Nikol Riči za Macy’s

Ne možemo da dočekamo da vidimo kakvu je kolekciju za nas napravila ova trendseterka, zar ne? Dok to ne stigne, pogledajte prvu kreaciju za Macy’s.

nr Modna saradnja: Nicole Richie i Macys

Uvek verna svom stilu


Eva Kosec je autorka bloga Eve’s Breeze, modnog kutka. Voli pisanje, čitanje, kuvanje… Opčinjena je životom i ljudima u Njujorku, teži tome da u njemu živi i radi jednog dana. 

Comments