Modni blogovi su odavno zavladali modnim svetom informišući nas svakodnevno o modnim trendovima i novinama, ali nudeći nam i dobar izbor inspiracije za sve prilike. Modne blogerke interpretiraju modu i prilagođavaju trendove sebi, poigravaju se sa njom i daju joj svoj lični pečat i stav.

Ovog proleća se među modnim blogerkama izdvojilo više trendova, a dominantne su haljine u jarkim bojama, zatim nežne i romantične pastelne nijanse, mornarski inspirisane kombinacije, maxi haljine sa neobičnim pritovima i neprevaziđeni teksas šortsevi. Sve kombinacije vešto su dopunjene detaljima poput pismo torbica, dobrih naočari ili zanimljivog nakita.

Na blogu “Cipelica-Štiklica” pronalazimo predivnu ženstvenu kombinaciju u kojoj glavnu ulogu igra pink haljina upotpunjena elegantnim i odmerenim crnim detaljima.

slika 120 Modne blogerke: U susret letu

Cipelica-Štiklica (cipelica-stiklica.blogspot.com)

Ako ste u potrazi za savršenom haljinom inspiraciju možete pronaći na adresi Dubravkinog bloga “Love Style Magic”. Romantična i nežna, uvek tako in, bela boja pretočena je u savršenu haljinu sa detaljima u obliku cvetova.

slika21 Modne blogerke: U susret letu

Love Style Magic (lovestylemagic.blogspot.com)

Mint boja je definitivno boja broj jedan ovog proleća u blogosvetu i ako ste ljubiteljka trendova pravo je vreme da se zaljubite u ovu boju i da nabavite neki komad u toj boji. Marina sa bloga “Frashion by Marina” odabrala je maxi mintzelenu haljinu i upotpunila je kombinaciju sa večnim belim starkama i pilotskim naočarima.

slika32 Modne blogerke: U susret letu

Frashion (frashionbymarina.blogspot.com)

Mornarska kombinacija je zaživela na Marijinom blogu “My Little Fashion Notebook” kroz teget udoban i lep kombinezon, a cela kombinacija je obogaćena neobičnim detaljima poput torbe i kaiša.

slika41 Modne blogerke: U susret letu

My Little Fashion Notebook (mylittlefashionnotebook.blogspot.com)

Večiti teksas šorts, jednostavna majica u ljubičastoj boji i Tašnarijina torba u istoj nijansi, a sve začinjeno cvetnom maramom i pletenicama u kosi čine prelepu prolećnu kombinaciju. Pronaći ćete je na blogu “Butterfly Dreamer”.

slika51 Modne blogerke: U susret letu

Butterfly Dreamer (anastasija-stasha.blogspot.com)

Zorana je svoj rođendan proslavila u divnoj haljini srpske dizajnerke Ane Ljubinković u nežnoj boji sa belim biserima. Jedinstveno i upečatljivo.

slika61 Modne blogerke: U susret letu

Zorannah's Fashion Corner (www.zorannah.com)

Maxi haljine u nekoj od trendovskih boja sa upečatljivim nakitom instant stvaraju modne princeze. Uverite se i sami na Sanjinom blogu “Miss Sanya’s injection of fashion”.

slika7 Modne blogerke: U susret letu

Miss Sanya's injection of fashion (miss-sanya.blogspot.com)

Odelo za vrele letnje dane može biti i te kako neodoljivo i lepo ako odaberete, poput Branislave, šorts umesto pantalona i neku lepu pastelnu nijansu.

slika9 Modne blogerke: U susret letu

Divine World of Fashion (divineworld.blogspot.com)


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Comments